• Meerdere prijsklassen
    mogelijk
  • Honderden overnachtingsmogelijkheden
  • Kies je eigen route en highlights

Vakantie, safari en reizen in Tanzania

Een vakantie naar Tanzania via Out in Africa is de perfecte keus voor wie op zoek is naar een Afrika safari met prachtige natuur. U staat oog in oog met veel dieren en daarnaast wordt u ontvangen door vriendelijke en authentieke bevolking. Omdat wij persoonlijk contact zeer op prijs stellen, ontvangen wij u graag op ons reisbureau in Vlaardingen.

Een vakantie in Tanzania is wereldberoemd onder safari liefhebbers

Safari’s in het Serengeti National Park in Tanzania zijn wereldberoemd onder safari liefhebbers. U verblijft tijdens een van onze georganiseerde reizen op verschillende plekken, zodat u optimaal de tijd benut om zoveel mogelijk wildleven te spotten.

Neem een duik in de altijd warme Indische oceaan

Een bijkomend voordeel is dat u vakantie in Tanzania bijna het gehele jaar door afsluit met een verblijf op de zonnige witte stranden. Kom tot rust in Zanzibar of Pemba (of langs de kust van het vasteland) en neem een duik in de altijd warme Indische oceaan.

Combineer een vakantie in Tanzania met een bezoek aan Kenia

Eventueel is Tanzania te combineren met Kenia maar dit betekent wel een hoger reistempo en meestal ook een iets hogere reissom. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u belt naar 010 474 6266.

Bekijk de reizen naar Tanzania

Of bekijk ook eens

rondreis namibie en botswana | vakantie namibie | vakantie mozambique