• Meerdere prijsklassen
    mogelijk
  • Honderden overnachtingsmogelijkheden
  • Kies je eigen route en highlights

Vakantie, safari en reizen in Namibië

Binnen het aanbod van Out in Africa komt een vakantie naar Namibië op de tweede plaats qua populariteit. Vooral de laatste jaren groeit het aantal safari’s naar dit land hard. Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie naar Namibië, traditioneel na eerdere succesvolle bezoeken aan bijvoorbeeld Zuid-Afrika.

Kies uit verschillende routes tijdens uw vakantie naar Namibië

Een vakantie naar Namibië reis kan op veel verschillende manieren opgezet worden. Hieronder geven wij voorbeelden van verschillende routes, waarbij alle belangrijke bezienswaardigheden aan bod komen. Het is inmiddels buitengewoon druk in Namibië, vooral rondom “knelpunten” Sossusvlei, Etosha en zelfs op de Caprivistrip. Wacht dus zeker niet te lang met boeken.

De beste reistijd voor uw vakantie

Als u overweegt om in juli of augustus naar Namibië te gaan neem dan bij voorkeur contact op in het najaar van het jaar daarvoor. In september wordt het ook steeds drukker. Wij leggen graag vóór december in het jaar voorafgaand aan uw Namibiëreis de belangrijkste plaatsen al voor u vast. Tip: de beste maanden zijn naar onze mening mei en juni. Dan is er nog wat meer groen in het landschap, het is stiller en de prijzen van 4x4voertuigen zijn lager.

Stel uw reis met ons samen

Wilt u alleen op vakantie in Namibië, of gaat uw voorkeur uit naar een langere rondreis door meer landen, bijvoorbeeld in combinatie met Zuid-Afrika of Botswana? Plan een afspraak in voor het boeken van uw reis via 010 474 6266. Ook voor vragen die u voorafgaand heeft staan we u graag telefonisch te woord.

Bekijk de reizen naar Namibië

Of bekijk ook eens

vakantie mozambique | vakantie mauritius | rondreis botswana