• Meerdere prijsklassen
    mogelijk
  • Honderden overnachtingsmogelijkheden
  • Kies je eigen route en highlights

Vakantie, safari en reizen tijdens een rondreis in Zambia

Een rondreis door Zambia is de perfecte keus voor wie op zoek is naar ruig en ongerept Afrika. De meeste Zambia reizigers zijn al vaker in Afrika geweest, maar natuurlijk kan deze rondreis ook uw eerste kennismaking zijn met dit prachtige continent. Bovendien combineert u een Zambia reis goed met andere landen. Denk hierbij aan Zuid-Afrika en Botswana. Out in Africa is een van de weinige aanbieders in Nederland, die ook individuele reizen naar Zambia organiseert vanuit Johannesburg óf Livingstone.

Een goede voorbereiding voor uw rondreis door Zambia

Zambia heeft goede nationale parken en, voor degenen die gaan rijden, een vriendelijke bevolking en politiek relatief stabiel klimaat. Er zijn geen bijzondere problemen, bijvoorbeeld met betrekking tot veiligheid. Met een goede voorbereiding is rondreis door Zambia prima voor Afrika liefhebbers. Gelukkig zijn er nog niet veel toeristen, mede doordat de wegen op veel plaatsen niet in topconditie zijn en de afstanden langer zijn.

Kies uit verschillende individuele self-drive reizen door Zambia

Zolang de route wordt opgebroken in reële afstanden zijn individuele self-drive reizen door Zambia goed te doen. U ziet meer van de bevolking, de dorpen, de veldjes en de enorme stukken onontgonnen bush. Goed nieuws: de landen in deze regio werken steeds meer samen en er is nog maar één visum nodig voor een bezoek aan Zambia en Zimbabwe.

Plan uw reis met een van onze medewerkers

Om verzekerd te zijn van een van onze individuele reizen door Zambia die aan al uw verwachtingen voldoet, leren we u en uw wensen graag beter kennen. Wanneer wilt u op reis? Met hoeveel personen? En combineert u een reis door Zambia graag met Zuid-Afrika of Botswana? Plan een afspraak in door te bellen naar 010 474 6266.

Bekijk de reizen naar Zambia

Of bekijk ook eens

vakantie tanzania | rondreis namibie en botswana | vakantie namibie