• Meerdere prijsklassen
    mogelijk
  • Honderden overnachtingsmogelijkheden
  • Kies je eigen route en highlights

Vakantie, safari en reizen tijdens een rondreis in Botswana

Zonder twijfel is een rondreis door Botswana de beste keus als u voornamelijk geïnteresseerd bent in Afrika’s natuurschoon en dieren. Een goed georganiseerde safari levert zeker prachtige ervaringen op. Het team van Out in Africa helpt u graag met het samenstellen van uw rondreis door Botswana.

Bezoek een van de bekendste safarigebieden tijdens uw rondreis door Botswana

De wereldberoemde Okavango Delta steekt met kop en schouders uit boven andere safarigebieden in de regio wat betreft ongereptheid, uitgestrektheid, wilddichtheid en langdurig goed overheidsbeleid. Veel van de natuurdocumentaires die u op de tv ziet zijn daar gemaakt. Maar er is meer dat uw Botswana vakantie tot een succes zal maken.

Combineer Botswana met een van de reizen door Namibië

Als u Botswana combineert met Namibië houdt er dan rekening mee dat het relatief druk is (liever gezegd er is weinig accommodatie) op de Caprivistrip. Op tijd boeken is dus het devies, of anders “onderlangs rijden” vanuit Maun via de Panhandle naar de westelijke Caprivistrip. Botswana wordt steeds populairder. In de drukke maanden juli tot en met half oktober zijn veel lodges ver van tevoren vol geboekt, ook de meer luxe lodges. Gaat u kamperen dan is er tot later in het seizoen plaats.

Stel uw reis samen op basis van onze reizen

Overnacht u graag in een tent op het dak van uw 4×4 voertuig of gaat uw voorkeur uit naar luxe lodges? En combineert u een van onze reizen naar Botswana graag met nabijgelegen landen, zoals Namibië of Zuid-Afrika? Wij stellen graag tijdens een persoonlijk gesprek de reis van uw dromen samen. Voor vragen of het inplannen van deze afspraak belt u naar 010 474 6266.

Bekijk de reizen naar Botswana

Of bekijk ook eens

reisorganisatie zuid afrika | selfdrive namibie | reizen namibie