Reisbeschrijving

Reis 1705: Seychellen Comfort Niveau 2

Nog een voorbeeld van een mooie reis naar de Seychellen. U bezoekt twee eilanden en verblijft in uitstekende accommodatie met het accent op privacy, prachtige stranden, wellness en prima verzorging. Voor een ander voorbeeld op hetzelfde niveau zie 1704. Uiteraard kunnen wij elk gewenst hotel op de Seychellen inpassen.

Te zien en te doen

Reistijd in dit voorbeeld: september

Aantal personen in dit voorbeeld: 2

Vluchten inbegrepen: ja

Zie onderstaande tabel Accommodaties voor voorbeelden van accommodaties in deze prijsklasse. Hierboven, bij “Te Zien en Te Doen”, vindt u meer informatie over de diverse bezienswaardigheden op deze route.

U vliegt via Parijs naar de Seychellen. Na aankomst wordt u opgewacht en gebracht naar uw eerste locatie. In dit voorbeeld begint u in een mooi hotel in het gezellige Beau Vallon gebied. Hier zijn veel restaurants en uitgaansmogelijkheden, maar de belangrijkste trekker is het prachtige strand. Dit is een goede locatie om te duiken.

Na drie nachten verplaatst u naar een tweede accommodatie, een rustig resort op Praslin, midden in een prachtige tropische tuin. Er zijn hier meerdere kleinere privé stranden en twee mooie zwembaden, één met bijna rondom uitzicht over de oceaan. U kunt gebruik maken van de hotelfietsen om het eiland te verkennen.

Uiteraard zijn er op de Seychellen tal van excursies te regelen, meest populair is een tocht per boot naar één van de andere eilanden.

Op de laatste dag kunt u nog de hele dag van het strand genieten. In de loop van de middag wordt u opgehaald voor vertrek terug naar huis. Meestal via Parijs of soms Dubai of Doha.

Route

Overnachtingen

Accommodaties in deze reis Aantal Nachten Verzorging
The H Resort Beau Vallon Beach 3 DBB
Coco de Mer & Black Parrot Suites 4 DBB
DBB = Dinner, bed & breakfast (half pension)