Reisbeschrijving

Reis 1704: Seychellen Comfort Niveau 1

Voorbeeld van een mooie reis naar de Seychellen. U bezoekt twee eilanden en verblijft in uitstekende accommodatie met het accent op privacy, prachtige stranden, wellness en prima verzorging. Voor een ander voorbeeld op hetzelfde niveau zie 1705. Uiteraard kunnen wij elk gewenst hotel op de Seychellen inpassen.

Te zien en te doen

Reistijd in dit voorbeeld: september

Aantal personen in dit voorbeeld: 2

Vluchten inbegrepen: ja

Zie onderstaande tabel Accommodaties voor voorbeelden van accommodaties in deze prijsklasse. Hierboven, bij “Te Zien en Te Doen”, vindt u meer informatie over de diverse bezienswaardigheden op deze route.

U vliegt via Parijs naar de Seychellen. Na aankomst wordt u opgewacht en gebracht naar uw eerste locatie. In dit voorbeeld begint u in een vrij bekend hotel aan de zuidkust van Mahé. Niet zo groot dat u ten onder gaat bij maaltijdbuffetten, wel groot genoeg voor faciliteiten als een mooie spa, fitnessruimte, kayaks, snorkelapparatuur, etc.

Na drie nachten verplaatst u naar een tweede accommodatie, een kleinschalig en romantisch  boutique hotel op het eiland Praslin. De spa in dit hotel is beroemd en ook de kruidentuin is bijzonder.

Uiteraard zijn er op de Seychellen tal van excursies te regelen, meest populair is een tocht per boot naar één van de andere eilanden.

Op de laatste dag kunt u nog de hele dag van het strand genieten. In de loop van de middag wordt u opgehaald voor vertrek terug naar huis. Meestal via Parijs of soms Dubai of Doha.

Route

Overnachtingen

Accommodaties in deze reis Aantal Nachten Verzorging
DoubleTree Allamanda Resort 3 DBB
Dhevatara Beach Hotel 4 DBB
DBB = Dinner, bed & breakfast (half pension)