Reisbeschrijving

Reis 1703: Seychellen Self-Catering

De Seychellen behoren tot de beste strandbestemmingen ter wereld. Deze eilandengroep heeft de reputatie van zeer exotisch en zeer exclusief. Dat is er zeker ook, maar leuke betaalbare accommodaties op loopafstand van het strand zijn er ook. Dit is een voorbeeld met self-catering accommodatie. Zie ook andere reizen op basisniveau 1701/02.

Te zien en te doen

Reistijd in dit voorbeeld: september

Aantal personen in dit voorbeeld: 2

Vluchten inbegrepen: ja

Zie onderstaande tabel Accommodaties voor voorbeelden van accommodaties in deze prijsklasse. Hierboven, bij “Te Zien en Te Doen”, vindt u meer informatie over de diverse bezienswaardigheden op deze route.

U vliegt via Parijs naar de Seychellen. Na aankomst wordt u opgewacht en gebracht naar uw eerste locatie. In dit voorbeeld is dat een appartementen complex in het bekend Beau Vallon gebied van Mahé, in een levendig gebied op 5 minuten lopen van het strand.

Na drie nachten verplaatst u naar een tweede accommodatie, bijvoorbeeld een huizencomplex met zoutwaterzwembad op het eiland Praslin, rustiger en nu direct aan het strand.

Uiteraard zijn er op de Seychellen tal van excursies te regelen, meest populair is een tocht per boot naar één van de andere eilanden.

Op de laatste dag kunt u nog de hele dag van het strand genieten. In de loop van de middag wordt u opgehaald voor vertrek terug naar huis. Meestal via Parijs of soms Dubai of Doha.

Route

Overnachtingen

Accommodaties in deze reis Aantal Nachten Verzorging
Hanneman Resort 3 B&B
Côte d'Or Footprints 4 B&B
B&B = Bed & breakfast = logies en ontbijt