Reisbeschrijving

Reis 1702: Seychellen basis niveau 2

De Seychellen behoren tot de beste strandbestemmingen ter wereld. Deze eilandengroep heeft de reputatie van zeer exotisch met zeer exclusieve hotels. Die zijn er zeker , maar leuke betaalbare accommodaties op loopafstand van het strand zijn er ook. Dit is een voorbeeld van een prima en betaalbare reis. Een tweede voorbeeld op basisniveau is 1701.

Te zien en te doen

Reistijd in dit voorbeeld: september

Aantal personen in dit voorbeeld: 2

Vluchten inbegrepen: ja

Zie onderstaande tabel Accommodaties voor voorbeelden van accommodaties in deze prijsklasse. Hierboven, bij “Te Zien en Te Doen”, vindt u meer informatie over de diverse bezienswaardigheden op deze route.

U vliegt via Parijs naar de Seychellen. Na aankomst wordt u opgewacht en gebracht naar uw eerste locatie op het hoofdeiland Mahé. In dit voorbeeld is dat een boutique hotel gebouw op de kliffen boven de turquoise oceaan. Hier zijn ook een zonnedek en zwembad. Vanuit het hotel leidt een pad naar een mooi zandstrand beneden. Dit hotel heeft prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Na drie nachten verplaatst u per boot naar het tweede eiland Praslin. U verblijft aan de oostkust bij het prachtige Cote d’Or strand in een zeer rustig hotel (kinderen 12+).

Uiteraard zijn er op de Seychellen tal van excursies te regelen, meest populair is een tocht per boot naar één van de andere eilanden.

Op de laatste dag kunt u nog de hele dag van het strand genieten. In de loop van de middag wordt u opgehaald voor vertrek terug naar huis. Meestal via Parijs of soms Dubai of Doha.

Route

Overnachtingen

Accommodaties in deze reis Aantal Nachten Verzorging
Coral Strand Hotel 3 B&B
Villa du Pecheur 4 B&B
B&B = Bed & breakfast = logies en ontbijt