Reisbeschrijving

Reis 1701: Seychellen Basis Niveau 1

De Seychellen behoren tot de beste strandbestemmingen ter wereld. Deze eilandengroep heeft de reputatie van zeer exotisch met zeer exclusieve hotels. Die zijn er zeker , maar leuke betaalbare accommodaties op loopafstand van het strand zijn er ook. Dit is een voorbeeld van een prima en betaalbare reis. Een tweede voorbeeld op basisniveau is 1702.

Te zien en te doen

Reistijd in dit voorbeeld: september

Aantal personen in dit voorbeeld: 2

Vluchten inbegrepen: ja

Zie onderstaande tabel Accommodaties voor voorbeelden van accommodaties in deze prijsklasse. Hierboven, bij “Te Zien en Te Doen”, vindt u meer informatie over de diverse bezienswaardigheden op deze route.

U vliegt via Parijs naar de Seychellen. Na aankomst wordt u opgewacht en gebracht naar uw eerste locatie op het hoofdeiland Mahé. In dit voorbeeld is dat een bijzonder, romantisch adres op een mini-eiland vlak voor de kust. Hier kunt u uitrusten en acclimatiseren.

Na drie nachten verplaatst u naar een tweede accommodatie op het eiland Praslin. In dit voorbeeld is dat een mooi appartement met tuin waar u 4 nachten verblijft. Het ligt op loopafstand van een uitstekend strand. Bijzonderheid is dat u een kitchenette heeft zodat u af en toe zelf wat kunt klaarmaken – dat scheelt restaurantkosten.

Uiteraard zijn er op de Seychellen tal van excursies te regelen, meest populair is een tocht per boot naar één van de andere eilanden.

Op de laatste dag kunt u nog de hele dag van het strand genieten. In de loop van de middag vaart u per boot terug naar Mahé en vandaar vliegt u naar huis, meestal via Parijs of soms Dubai of Doha.

Route

Overnachtingen

Accommodaties in deze reis Aantal Nachten Verzorging
Cerf Island Resort 3 DBB
Côte d'Or Chalets 4 B&B
DBB = Dinner, bed & breakfast (half pension)
B&B = Bed & breakfast = logies en ontbijt