Reisbeschrijving

Reis 1604: Mauritius met kinderen – binnenland en strand

Gaat u er met uw gezin graag op uit om (nieuwe) strandbestemmingen te ontdekken? Denk dan zeker eens aan Mauritius! Een eiland wat veel te bieden heeft voor zowel jong als oud. Deze voorbeeldreis is een combinatie van het een verblijf in het binnenland én een verblijf aan het strand. Liever ook een deel safari, zelf rijden en iets avontuurlijker? Kijk dan bij voorbeeldreis 2258.

Te zien en te doen

Reistijd in dit voorbeeld: augustus

Aantal personen in dit voorbeeld: 4 (2 ouders + 2 kinderen van 8 & 10 jaar)

Vluchten inbegrepen: ja

Zie onderstaande tabel Accommodaties voor voorbeelden van accommodaties in deze prijsklasse. Hierboven, bij “Te Zien en Te Doen”, vindt u meer informatie over de diverse bezienswaardigheden op deze route.
 
In deze voorbeeldreis vertrekt u vanaf Schiphol en heeft u meestal een korte tussenstop in Parijs. Na aankomst op Mauritius is onze agent op het vliegveld aanwezig om u te verwelkomen en te begeleiden naar uw transfer.

De eerste dagen van deze reis verblijft in het binnenland van Mauritius in Lakaz Chamarel. Dit is een bijzondere en tevens kleinschalige eco lodge gelegen aan de zuid-westkant van het eiland. De lodge ligt op ongeveer 350 meter hoog en dit zorgt er dan ook direct voor dat u een spectaculair uitzicht heeft over het eiland. Er zijn twee zwembaden, die zorgen vaak voor kinderen al voor een hoop plezier, en er zijn in de omgeving diverse wandelingen uitgezet door de groene natuur.

Na de dagen in het binnenland wordt u per privé transfer overgebracht naar uw verblijf aan het strand. Hier verblijft u de rest van de reis in hotel Pointe aux Biches – een viersterrenhotel in omgeving van het gezellige Grand-Baie. U overnacht in een familiekamer en heeft toegang tot de faciliteiten van het hotel. Zo zijn er diverse restaurants en is er dagelijks entertainment. De kinderen kunnen zich daarnaast ook vermaken in de kids club waar activiteiten worden georganiseerd.

Meer van het eiland zien? Ga bijvoorbeeld met een catamaran de zee op en bezichtig de onderwaterwereld met een snorkel. Ook leuk om met kinderen te ondernemen is een kookcursus waarbij u een traditionele maaltijd leert bereiden. Vraag onze agent te plaatse om advies, zij helpen u graag bij het organiseren van activiteiten.

Na dit prachtige eiland ontdekt te hebben vliegt u op de laatste dag meestal ’s avonds weer naar huis. U bent dan de volgende dag, wederom na een korte stop in Parijs, weer in Nederland.

Route

Overnachtingen

Accommodaties in deze reis Aantal Nachten Verzorging
Lakaz Chamarel - 4* 4 DBB
Pointe aux Biches - 4* 7 DBB
DBB = Dinner, bed & breakfast (half pension)