Reisbeschrijving

Reis 1603: Mauritius – comfortabel niveau

Mauritius is een heerlijke bestemming voor een strandvakantie, onder meer omdat de temperatuur het hele jaar aangenaam is. In deze voorbeeldreis gaat u naar een kleinschalig boutique hotel met een klein privé strandje. Hier kunt u in alle rust genieten van een ontspannen strandvakantie. Wilt u liever een ruimer aanbod in faciliteiten of iets goedkoper? Bekijk dan voorbeeldreis 1602.

Te zien en te doen

Reistijd in dit voorbeeld: oktober

Aantal personen in dit voorbeeld: 2

Vluchten inbegrepen: ja

Zie onderstaande tabel Accommodaties voor voorbeelden van accommodaties in deze prijsklasse. Hierboven, bij “Te Zien en Te Doen”, vindt u meer informatie over de diverse bezienswaardigheden op deze route.

Na een vlucht, met meestal een korte overstap in Parijs, komt u aan op Mauritius. Onze agent ter plaatse staat u al op te wachten en u wordt met een privé transfer overgebracht naar 20 Degrees Sud. De transfer duurt ongeveer uur, waarbij u gelijk een indruk krijgt van dit prachtige eiland en de authentieke cultuur.

20 Degrees Sud ligt nabij het dorp Port Louis en heeft een vijfsterren waardering – geheel terecht wat ons betreft! Er hangt een fijne sfeer en er is persoonlijke aandacht voor de gasten. Uw kamer is gelegen op de eerste verdieping en heeft zicht op zee. Overdag kunt u ontspannen bij het zwembad of een behandeling plannen in de spa (tegen betaling).

Maaltijden worden geserveerd in twee verschillende restaurants. ’s Ochtend is er een uitgebreid ontbijtbuffet en voor andere maaltijden kunt u á la carte lunchen of dineren. Maak uw verblijf extra speciaal met een diner op één van de oudste boten van Mauritius.

Heeft u interesse om een dag het eiland te verkennen? Onze agent ter plaatse helpt u graag bij het organiseren van excursies. U kunt bijvoorbeeld met een catamaran de zee op of de rotsachtige zuidkust van het eiland verkennen met een gids.

Aan het eind van uw vakantie wordt u bij het hotel opgehaald door onze partner ter plaatse en teruggebracht naar het vliegveld. Ook op de terugreis vliegt u normaal gesproken met een korte overstap in Parijs terug naar Nederland.

Route

Overnachtingen

Accommodaties in deze reis Aantal Nachten Verzorging
20 Degrees Sud - 4,5* 8 DBB
DBB = Dinner, bed & breakfast (half pension)