Reisbeschrijving

Reis 1602: Mauritius – middenklasse niveau

Bent u toe aan ontspanning en wilt u een tijdje genieten aan het strand? Dan is Mauritius zeer geschikt. Er is een groot aanbod van hotels, variërend van kleinschalige boutique hotels tot grotere hotels met een ruim aanbod in faciliteiten Deze reis brengt u naar Zilwa Attitude, gelegen aan de noordkant van het eiland. Dit is een hotel met veel faciliteiten en er is dus genoeg te doen om u te vermaken. Wilt u liever wat kleinschaliger? Zie dan voorbeeldreis 1603. Het is natuurlijk ook mogelijk om een bezoek aan Mauritius te combineren met een safari in Zuid-Afrika, bijvoorbeeld als in voorbeeldreis 2257.

Te zien en te doen

Reistijd in dit voorbeeld: september

Aantal personen in dit voorbeeld: 2

Vluchten inbegrepen: ja

Zie onderstaande tabel Accommodaties voor voorbeelden van accommodaties in deze prijsklasse. Hierboven, bij “Te Zien en Te Doen”, vindt u meer informatie over de diverse bezienswaardigheden op deze route.

Na een vlucht, met meestal een korte overstap in Parijs, komt u aan op Mauritius. Onze agent ter plaatse staat u al op te wachten en u wordt met een privé transfer overgebracht naar hotel Zilwa Attitude, een viersterrenhotel met een typisch ontspannen Mauritiaanse sfeer.

Het hotel ligt aan de noordkant van het eiland waar de temperatuur eigenlijk het hele jaar aangenaam is. Vanaf het hotel heeft u uitzicht over de baai met in de verte een aantal afgelegen eilanden.

De 214 kamers zijn onderverdeeld in drie categorieën: superior, familie en couples. Alle hebben frisse- en lichte kleuren en zijn van de standaardgemakken voorzien. Tijdens uw verblijf heeft u uitzicht op zee, want in dit voorbeeld hebben wij een superior beachfront kamer opgenomen.

Vanwege het ruime aanbod aan faciliteiten is dit een zeer geschikt familiehotel, maar ook als stel kunt u zich hier prima vermaken. Nuttig een maaltijd in een van de zeven verschillende restaurants en sluit de dag af met een drankje aan de bar. Ook watersporters kunnen hier volop activiteiten ondernemen waaronder kitesurfen, stand up paddle of een boottocht (sommigen tegen betaling).

Wilt u de rest van Mauritius verkennen? Via onze agent ter plaatse kunt u bijvoorbeeld een kookcursus volgen waarbij u een maaltijd uit de Mauritiaanse keuken leert bereiden. Of ga bijvoorbeeld op de fiets langs een van de vele dorpjes waarbij u echt een indruk krijgt van de lokale cultuur.

Aan het eind van uw vakantie wordt u bij het hotel opgehaald door onze partner ter plaatse en teruggebracht naar het vliegveld. Ook op de terugreis vliegt u normaal gesproken met een korte overstap in Parijs terug naar Nederland.

Route

Overnachtingen

Accommodaties in deze reis Aantal Nachten Verzorging
Zilwa Attitude - 4* 8 DBB
DBB = Dinner, bed & breakfast (half pension)