Reisbeschrijving

Reis 1601: Mauritius – self-catering

Op zoek naar een ontspannen strandvakantie waarbij u volledig uw eigen gang kunt gaan? Dan zult u met deze reis naar Mauritius niet teleurgesteld worden. In dit voorbeeld gaan we uit van verblijf in een zeer modern en comfortabel appartement. Dit is de ideale keuze voor wie het niet erg vindt om zelf voor maaltijden te zorgen. Bovendien is het erg gunstig geprijsd. Uiteraard kan de reis ook verlengd worden met een mooie safari op het vasteland van Afrika.

Te zien en te doen

Reistijd in dit voorbeeld: augustus

Aantal personen in dit voorbeeld: 4

Vluchten inbegrepen: ja

Zie onderstaande tabel Accommodaties voor voorbeelden van accommodaties in deze prijsklasse. Hierboven, bij “Te Zien en Te Doen”, vindt u meer informatie over de diverse bezienswaardigheden op deze route.

Na de vlucht, meestal met een korte overstap in Parijs, komt u aan op het vliegveld van Mauritius. Hier wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze partner organisatie. Zij brengen u naar uw verblijf voor de komende dagen.

Mauritius ligt ca. 2000 km ten oosten van het vasteland van Afrika en ligt dus letterlijk midden in de Indische Oceaan. Met een geweldig klimaat, een warme oceaan en een beschermend rif rondom het eiland heeft Mauritius terecht een reputatie verworven van sub-tropisch strandparadijs. Een groot deel van het eiland is bedekt met suikerrietplantages en er zijn dorpjes en stadjes, maar voor de meeste reizigers draait het toch vooral om de prachtige witte stranden. De noordkust van Mauritius is het meest ontwikkeld, hier zijn de meeste hotels te vinden en ook het belangrijkste toeristische uitgaanscentrum Grand Baie.

Wat betreft accommodatie is er heel veel keus op Mauritius, van appartementen tot aan grote All-Inclusive resorts. In dit voorbeeld zijn wij uitgegaan van een comfortabel appartement aan de beschutte noordkust van het eiland. Deze zijn zeer ruim en modern, met een woonkamer, meerdere slaapkamers, badkamer(s) en volledig uitgeruste keuken. U vindt er onder andere ook een televisie, wasmachine en wasdroger. Tijdens uw verblijf heeft u alle vrijheid om uw eigen gang te gaan en te genieten van het eiland. Ter plaatste kunt u eventueel ook activiteiten regelen, zoals boottochten of eilandtours.

Aan het einde van de vakantie wordt u weer opgehaald bij het appartement en terug naar het vliegveld gebracht. Dan is het helaas tijd om weer naar huis te vliegen.

Route

Overnachtingen

Accommodaties in deze reis Aantal Nachten Verzorging
O'Biches 7 SC
SC = Self-catering (d.w.z. slapen plus eenvoudige kookgelegenheid)