• Meerdere prijsklassen
    mogelijk
  • Honderden overnachtingsmogelijkheden
  • Kies je eigen route en highlights

Vakantie, safari en reizen tijdens een reis in Zuid-Afrika

Uw reis door Zuid-Afrika boekt u bij Out in Africa. Wij organiseren sinds 1995 verschillende reizen en nog altijd kiezen de meeste klanten bij een vakantie in Afrika voor Zuid-Afrika. Het is het meest toegankelijke land in Afrika, het klimaat is het hele jaar goed en tegelijk is Zuid-Afrika het meest gevarieerde land (in dit deel van het continent Afrika). Reist u met of zonder kinderen? Wij stellen gaat uw reis met u samen op afspraak.

Bezoek de bekende bezienswaardigheden tijdens uw reis door Zuid-Afrika

Voorbeelden van diverse bekende bezienswaardigheden zijn het Krugerpark (en andere wildparken) en de Tuinroute aan de andere kant van het land. Bezoek het bruisende Kaapstad en de adembenemende Panoramaroute. Er zijn diverse routes mogelijk, vandaar dat het vaak niet bij een eerste bezoek blijft. Ook bij een tweede, derde of “zoveelste” bezoek zijn er voldoende plaatsen te vinden die nieuwe dingen bieden, en weerzien met oude bekenden is trouwens ook geen straf.

Reis het hele jaar door naar Afrika

Dankzij het aangename klimaat kunt u het hele jaar door naar Zuid-Afrika reizen. Of u nou reist met kinderen en gebonden bent aan schoolvakanties of juist liever buiten de vakantieperiodes wilt reizen. Is het veelzijdige Zuid-Afrika een goede keus voor uw rondreis door Afrika? U kiest bij ons uit verschillende rondreizen, waarbij u onder meer de keuze heeft uit verschillende accommodaties. Het inplannen van een afspraak voor het boeken van uw vakantie of het stellen van vragen doet u via 010 474 6266.

Bekijk de reizen naar Zuid-Afrika

Of bekijk ook eens

rondreis zambia | vakantie tanzania | rondreis namibie en botswana