Out in Africa - Nieuws uit Afrika - Foto Andius Teijgelaar

Beste mensen

We hebben het hier heerlijk druk gehad met alle klanten die in de afgelopen maanden naar Afrika zijn gevlogen en ook september en oktober zijn traditioneel heel goede en dus drukke maanden ter plaatse. Ondertussen is er allerlei nieuws:

Kom naar Zwolle op 30 september

Wij organiseren daar samen met collega Maatwerkspecialisten een mini-vakantiebeurs en geven zelf twee presentaties:

  • 10.45 – 11.15 Out in Africa Favorieten 1: Op Safari!
  • 12.45 – 13.15 Out in Africa Favorieten 2:  Natuur & Cultuur in zuidelijk Afrika

Toegang is gratis, parkeren is gratis, het is kleinschalig met één organisatie per continent, er is schminken voor de kinderen, er staan 2 food trucks. Kortom, het wordt een gezellige en informatieve dag. Ross en zijn crew zijn aanwezig voor al uw vragen en reisplannen. Wij hopen u te zien.

Klik hier voor meer informatie en inschrijven voor de presentaties

Er zijn nog maar ca. 30 plaatsen per OIA presentatie op dit moment…

Mocht Zwolle te ver zijn of 30 september niet uitkomen, wij staan ook op het Verre Reizen Event op 27 en 28 oktober in Den Haag. Meer daarover (en over gratis toegang via Out in Africa) in de volgende Nieuwsbrief.

Out in Africa - Nieuws uit Afrika

Werelddeal Weken KLM

De traditionele Werelddealweken zijn er weer en de voorwaarden zijn dit jaar gunstiger dan voorheen. Werelddealtarieven kunnen via ons geboekt worden tot en met eind september. U kunt vliegen vanaf nu tot en met 14 december en van 27 december tot en met 30 juni. Het maximum verblijf is 1 maand en meerdere steden binnen Afrika (bijvoorbeeld Johannesburg en Kaapstad) mogen met elkaar gecombineerd worden. Het aantal Werelddeal stoelen per vlucht is wel beperkt dus snelheid is geboden.

KLM Wereld Deal Weken - Nieuws uit Afrika

Geniet van de prachtige foto’s van Andius Teijgeler

Wat een prachtige foto, hè, bovenaan deze pagina. Deze is van onze klant Andius Teijgeler. Dat fotograferen hard werken kan zijn, lees je op zijn informatieve website natuurfoto-andius, waar het reisverslag van zijn meest recente Afrikareis op staat met uiteraard nog veel meer mooie foto’s en de verhalen daarachter. Bedankt, Andius!

Out in Africa - Nieuws uit Afrika - Foto Andius Teijgelaar

Bent u meer van de groothoek landschappen dan is dit nog een hele mooie serie foto’s op de website van Africa Geographic, genaamd Celebrating Africas Landscapes.

Maar wij kunnen dat ook –hier bijvoorbeeld een prachtige foto door onze Mandy, gewoon langs de weg (en dus zonder een drone):

Out in Africa - Nieuws uit Afrika - Foto landschap Namibie Mandy

Genoeg inspiratie? Aan de slag!

Afrika is populairder dan u denkt. NU is de beste tijd van het jaar om een reis voor 2019 te regelen, vooral als u in de maanden juli en augustus op reis gaat.  Graag horen wij van uw reisplannen, hoe vaag ook.

Baie groete

Ross Aitken en team