Kaapstad - Chapman's Peak

Reis 1007: Zuid-Afrika Rondje Kaap 1 – basis niveau

 • Cirkelroute door de westelijke en oostelijke Kaapprovincies
 • Heen door het binnenland, terug langs de kust
 • Mooie afwisseling tussen natuur en cultuur; ook stille, niet toeristische delen van het land
 • Prachtige autoritten
Kaapstad - Twelve Aposteles vanaf het strand

Reis 1009: Zuid-Afrika Rondje Kaap 3 – rustig

 • Extra rustige cirkelroute door de westelijke en oostelijke Kaapprovincies
 • Heen langs de kust, terug door het binnenland, einde in Kaapstad
 • Mooie afwisseling tussen natuur en cultuur
 • Ook stille, niet-toeristische delen van het land
Kruger National Park - Cheetah close-up

Reis 1023: Zuid-Afrika noord – safari & meer

 • Veel safari, maar afgewisseld met andere thema’s
 • Diversiteit in natuurgebieden
 • Combinatie van zelf rijden en safari onder begeleiding
 • Avontuurlijke wandelsafari
Ants Nest - Paardrijsafari met zebra's

Reis 1024: Zuid-Afrika Paardrij Safari

 • Veel aandacht voor paardrijden
 • Ook veel andere activiteiten mogelijk
 • Grote verscheidenheid aan natuur en landschappen
 • Accommodaties mix van niveaus

Bezoek de bekende hoogtepunten van Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een groot land, groter dan Frankrijk en Spanje samen, met een enorme variëteit aan landschappen en bezienswaardigheden. Bovendien heeft het een ideaal klimaat en kunt u er het hele jaar door naartoe. Tijdens een rondreis door Zuid-Afrika kunt u diverse hoogtepunten van het land bezoeken en heel veel afwisseling inbouwen. Denk bijvoorbeeld aan een verblijf in het levendige Kaapstad, meerdere keren uitgeroepen tot mooiste stad ter wereld, waar u kunt genieten van de unieke combinatie van stad en natuur. Dit kunt u bijvoorbeeld combineren met een bezoek aan het Krugerpark, helemaal aan de andere kant van het land, waar u oog in oog kunt komen met de Big 5 en de vele andere diersoorten die hier leven. Maar er is meer: onder andere de prachtige uitzichten langs de Panoramaroute, de ruige zuidelijke kustlijn van de Tuinroute, de immense bergketens en de bijzondere natuur van de wetlands aan de oostkust. Als Zuid-Afrika specialist stellen we samen met u een reis op maat door Zuid-Afrika op, waarbij u zelf kunt aangeven hoe lang u weg wilt, wat uw budget is, wat uw interesses zijn en welke activiteiten u graag zou willen doen.

Kaapstad, volgens velen de mooiste stad ter wereld. En aan de andere kant van het land kunt u op zoek naar de Big 5 in het Kruger National Park.

Van de gebaande paden af tijdens uw rondreis door Zuid-Afrika

Omdat Zuid-Afrika zo groot en divers is, is het ook uitstekend geschikt voor meerdere reizen. Heeft u de bekende hoogtepunten al eens gezien en/of u wilt meer van de gebaande paden af? Ook dan bent u bij Out in Africa aan het goede adres. Als echte locals met wortels in Nederland én in Zuid-Afrika hebben wij ook veel kennis over de minder bekende bezienswaardigheden van het land. Zo zijn er naast het Krugerpark nog veel meer prachtige wildparken die u kunt bezoeken en zijn er vele nog relatief onontdekte pareltjes die wij graag met u delen. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw reis door Zuid-Afrika helemaal aan uw verwachtingen en dromen voldoet.

Rondreis door Zuid-Afrika: van de gebaande paden af in Marakele National Park

Van de gebaande paden af in Marakele National Park.

Een Zuid-Afrika reis op maat met focus op een specifiek thema

Out in Africa is specialist in reizen door Zuid-Afrika en weten dus precies wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u geen specifieke wens waar u precies naartoe wilt, maar weet u wel wat er voor u belangrijk is?  Dan kunnen wij ook aan de hand daarvan een route voor u plannen. Bijvoorbeeld: u reist met (jonge) kinderen en/of wilt graag een malariavrije rondreis door Zuid-Afrika maken? Of een familiereis door Zuid-Afrika met oudere kinderen? U wilt graag veel verschillende activiteiten kunnen ondernemen of juist veel rust inbouwen? Dat kan allemaal. Natuurlijk kunt u ook aangeven welk niveau uw voorkeur heeft: een kampeerreis of een luxe reis door Zuid-Afrika, of een mix daarvan. U geeft uw wensen en ideeën aan ons door en wij maken uw droomreis door Zuid-Afrika helemaal op maat!

Avontuurlijk kamperen of een volledig verzorgde luxe reis?

Keuzes maken is belangrijk tijdens rondreizen in Zuid-Afrika

U zult merken dat er erg veel mogelijk is in het grote veelzijdige Zuid-Afrika. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerde keuzes te maken. Wilt u “het hele land zien in 3 weken”? Dat kan eigenlijk niet! Maar u kunt wel een prachtige rondreis langs hoogtepunten maken, eventueel met een binnenlandse vlucht. Toch kiezen veel mensen ervoor om een deel van het land te zien, bijvoorbeeld de gehele oostkant, of Kaapstad en de Tuinroute. Dan kunt u langer verblijven op één plek en meer doen en zien. Ook is er veel variatie mogelijk in verzorging, bijvoorbeeld zelf boodschappen doen en koken of juist zoveel mogelijk verzorging tijdens de reis. De juiste keuzes hangen af van tal van factoren. Voor de hand liggende zaken zijn budget, groepssamenstelling, reisduur, leeftijd, reiservaring en de tijd van het jaar waarin u kunt reizen. Maar ook: wie bent u en waar wordt u blij van tijdens een vakantie? En wat wilt u vooral niet? Hoe meer wij weten, hoe beter wij kunnen adviseren over de voor u perfecte rondreis Afrika.

Rondreis Zuid-Afrika: actief bezig of liever rustig aan? De keus is aan u!

Actief bezig of liever rustig aan? De keus is aan u!

Waarom een Zuid-Afrika rondreis boeken bij Out in Africa: specialist in Zuid-Afrika

Wilt u meer weten over onze Zuid-Afrikaanse wortels en onze motivatie voor duurzame reizen naar Afrika. Met andere woorden: wie zijn wij en waar staan wij voor als gespecialiseerd bureau voor rondreizen door Zuid-Arrika, bekijk dan dit filmpje.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Zuid-Afrika rondreis?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons contactformulier invullen of een offerteaanvraag versturen, maar u kunt ons ook direct e-mailen of telefonisch contact opnemen. Wij bespreken uw reisplannen ook graag samen met u bij ons op kantoor. Wilt u meer weten over onze werkwijze, bekijk dan dit filmpje.

De accommodaties en bezienswaardigheden in Zuid-Afrika

Bekijk de accommodaties   en   Bekijk de bezienswaardigheden

Rondreizen Zuid-Afrika - Stadsgezicht Kaapstad met stadion, Lion's Head en Tafelberg Rondreizen Zuid-Afrika - Kruger National Park luipaard ligt waakzaam in de boom Rondreizen Zuid-Afrika - Uitzicht Montusi Mountain Lodge Rondreizen Zuid-Afrika - Kruger National Park olifant verstopt in de bush

Klantervaringen Zuid Afrika

Zorgeloze reis met drie generaties

Beste Mandy, Dankzij jullie konden we ons Afrika avontuur met een veel geruster hart ingaan. Ook op de momenten tijdens de reis zelf hebben jullie ons heel fijn, vriendelijk en vlot geholpen. Het was erg behulpzaam om iemand op afstand te hebben met verstand van de cultuur en hoe dingen te regelen in Afrika, die…

Lees verder

Een reis die alle verwachtingen heeft overtroffen

Onderstaand bericht ontvingen wij via een leuke postkaart: Beste Mandy, Wij willen Out in Africa, maar voornamelijk jou, ontzettend bedanken voor de perfecte reis die jij hebt samengesteld. Het was een reis die al onze verwachtingen heeft overtroffen. Dankzij jou hebben wij de mooiste dingen gezien, verbleven wij in prachtige accommodaties en hebben wij heerlijk…

Lees verder