Op vakantie naar het idyllische Mauritius

Mauritius behoort samen met de Rodrigues en Réunion tot de zogenaamde Mascarene Eilanden. Het vormt een economische gemeenschap met andere eilanden in dit uitgestrekte Indische Oceaan gebied als de Malediven en de Seychellen. Mauritius is ca. 70 km lang, ca. 40 km breed en vrij dicht bevolkt (1.2 miljoen inwoners). Mauritius ligt afgelegen, letterlijk midden in de Indische Oceaan (het vasteland van Afrika is ca. 2000 km naar het westen!). Dit betekent helaas dat Mauritiusreizen – of liever gezegd de vluchten erheen – niet heel goedkoop zijn.

Uitzicht MauritiusOut in Africa CultuurMauritius Reis Vakantie

Out in Africa Hotel Mauritius Reis Vakantie Out in Africa Zwembad Mauritius Reis Vakantie

Een huwelijksreis of een andere huwelijksverjaardag?

Wist u dat op Mauritius hoge huwelijksreiskortingen worden gegeven? Vergeet vooral niet om het te melden als u op huwelijksreis gaat of een andere huwelijksverjaardag viert. Alleen 12,5 jaar wordt in het buitenland niet erkend als een speciale verjaardag. Voor vragen of het inplannen van een afspraak voor het boeken voor uw vakantie belt u met een van onze medewerkers via 010 474 6266.

Out in Africa Strand Mauritius Reis Vakantie Out in Africa Zee Mauritius Reis Vakantie Natuur Mauritius 3 Natuur Mauritius 2

De accommodaties en bezienswaardigheden in Mauritius

Bekijk de accommodaties   en   Bekijk de bezienswaardigheden

2009-1-09 Kalahari 1 592 (Custom) Out in Africa - Vondelhof (8) Out in Africa - Nomad CPTCPT (21) Out in Africa - Pointe aux Biches (1)