Victoria Watervallen 5

Reis 1202: Botswana self-drive – basis niveau

 • Leuke reis langs hoogtepunten van Botswana
 • Verblijf in leuke lodges en guesthouses
 • Veel verschillende safari mogelijkheden
 • Enkele avontuurlijke excursies inbegrepen
Madikwe Game Reserve (8)

Reis 1203: Botswana self-drive – comfortabel niveau 1

 • Veel verschillende natuurparken
 • Diverse Big 5 safarigebieden
 • Activiteiten zoals wildritten, mokorotochten, wandelingen en quad bike tocht inbegrepen
 • Mooi einde bij de beroemde Victoria Watervallen
Moremi Crossing - Comfortabel safari kamp midden in de Okavango Delta

Reis 1206: Botswana fly-in 1 – laagseizoen

 • Afrika op zijn best, ongerepte natuur, weinig mensen
 • Twee lokaties in de Okavango Delta
 • 3 prachtige vluchten boven de Delta
 • Einde bij de de Victoria Watervallen
Chobe Elephant Camp - Twee olifanten in het zand en stof

Reis 1207: Botswana fly-in 2 – hoogseizoen

 • Afrika op zijn best, ongerepte natuur, weinig mensen
 • Drie locaties in de Okavango Delta
 • 3 prachtige vluchten boven de Delta
 • Einde bij de Victoria Watervallen

Huwelijksreis Botswana: maatwerk op basis van jullie budget

Botswana staat bekend als een prijzig land. Dat klopt ook wanneer je een geheel verzorgde safari wilt doen naar één of meerdere exclusieve locaties. Maar dan heb je ook wat. Je bent er in Botswana namelijk vrijwel zeker van dat je heel veel dieren zult zien, in prachtige landschappen, met goede begeleiding door professionele rangers en in bijzondere accommodatie. Wil je ooit in je leven een zeer verzorgde en echt geslaagde safari in Botswana doen, dan is je huwelijksreis natuurlijk een goed moment.

Huwelijksreizen Botswana: Een romantisch diner voor twee met uitzicht over de wildernis.

Een romantisch diner voor twee met uitzicht over de wildernis (foto: Desert & Delta).

Als de bruiloft al een flinke aanslag is op jullie spaargeld en een geheel luxe Botswana reis behoort niet tot de mogelijkheden, maar Botswana spreekt jullie wel aan als bestemming, dan is een andere optie om het eenvoudiger aan te pakken. Je kunt dan denken aan een rondreis met verblijf in guesthouses en lokaal georganiseerde excursies. En we hebben zelfs avontuurlijke huwelijksreizigers die er niet voor terug schrikken om te gaan kamperen in Botswana, waarbij we dan wel indien gewenst hier en daar een comfortabele overnachting in vaste accommodatie kunnen inbouwen. Dat is het voordeel van een maatwerkreis.

Huwelijksreizen Botswana: Ook kamperen kan gewoon ontzettend romantisch zijn!

Ook kamperen kan gewoon ontzettend romantisch zijn! (Foto: Igor Callaerts)

Botswana combineren met andere bestemmingen

Je hoeft in Botswana ook niet per sé een hele lange huwelijksreis te maken. Als je kiest voor Botswana als huwelijksreisbestemming en we boeken de juiste safari lodges, weet je zeker dat de safari goed is. Het komt dus voor dat honeymooners kiezen voor een compact verblijf van één of twee safari locaties op de juiste plek, en dan terugvliegen naar huis. Je kiest dan voor kwaliteit boven kwantiteit.

Huwelijksreizen Botswana: Soms is een korte reis met enkele bijzondere bestemmingen precies wat men zoekt.

Soms is een korte reis met enkele bijzondere bestemmingen precies wat men zoekt in een huwelijksreis.

Een andere optie is om door te vliegen naar bijvoorbeeld Kaapstad, een totaal contrast met Botswana. Je kunt dan na je safari (of ervoor) genieten van het prachtige en sophisticated Kaapstad, inclusief strand en de uitstekende restaurants en wijngebieden.

Huwelijksreizen Botswana - Combinatie met Kaapstad - Tafelberg met deels tafelkleed

Combinaties zijn mogelijk, bijvoorbeeld na de safari enkele dagen naar Kaapstad om te genieten van deze bruisende stad, het heerlijke eten en de goede wijn.

Heb je juist wél langer de tijd en zie je niet op tegen een meer actieve huwelijksreis, dan is een rondreis door Botswana en Namibië wellicht geschikt. Je ziet dan de fascinerende contrasten tussen het droge en woestijnachtige Namibie en het meer natte landschap in het noorden van Botswana. Botswana combineren met Zuid-Afrika is eveneens populair. Bij combinatiereizen krijg je meer variatie in landschappen en ervaringen. De keus is aan jullie! Hoe meer wij weten van jullie voorkeuren (en afkeuren!), hoe beter wij kunnen adviseren.

Huwelijksreizen Botswana: Combinatie Namibie en Botswana, groen en wildrijk vs. droog en uitgestrekt.

Een mooie combinatie is het groenere en wildrijke Botswana, met de droogte en uitgestrekte landschappen van Namibië.

Strandverlengingen voor of na een huwelijksreis in Botswana

Een andere optie is om na de safari in Botswana door te vliegen naar een mooie strandbestemming. Afhankelijk van de tijd van het jaar waarin jullie huwelijksreis valt, selecteren we dan de plek met het beste ‘bounty gevoel’ – denk aan witte zandstranden, palmbomen en een warme oceaan… Mozambique, Mauritius en de Seychellen komen allemaal in aanmerking. Je moet dan wel een eind vliegen halverwege de huwelijksreis. Wordt dat te onrustig of te duur, dan zijn er enkele bestemmingen langs de oostkust van Zuid-Afrika die ook geschikt zijn. Wil je juist eerst uitrusten op het strand en daarna pas op safari, dan kan dat ook, alles is maatwerk.

Huwelijksreizen Botswana: Eerst een prachtige Botswana safari en dan uitrusten op het prachtige strand van de Seychellen? Dat kan!

Eerst een prachtige Botswana safari en dan uitrusten op het prachtige strand van de Seychellen? Dat kan!

Waarom een Botswana huwelijksreis boeken bij Out in Africa?

Wij bestaan al ruim 25 jaar en zijn zéér ervaren in het organiseren van een reizen naar Botswana. En andere landen in zuidelijk en Oost-Afrika. Out in Africa is opgericht door een Zuid-Afrikaan en een Nederlandse. Wij hebben, samen met ons kleine team van specialisten, in de loop der jaren letterlijk honderden bestemmingen bezocht. Wij werken zonder tussenschakels rechtstreeks met de bestemmingen, waardoor een goede persoonlijke band is ontstaan. Wij zouden het super vinden om de huwelijksreis van jullie dromen met jullie te ontwerpen en te organiseren. Daarbij houden wij vanzelfsprekend nadrukkelijk rekening met verantwoord toerisme – zorg voor de natuur en aandacht voor de rol en het aandeel van de lokale bevolking. Dat maakt onze Afrika rondreizen zo bijzonder. Willen jullie meer weten over ons, bekijk dan ons filmpje Wie Zijn Wij en Waar Staan Wij Voor.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie Botswana huwelijksreis?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende, uitgebreide offerte. Jullie kunnen ons contactformulier invullen of een offerteaanvraag versturen, maar direct e-mailen of telefonisch contact opnemen is ook prima. Wij bespreken indien gewenst jullie reisplannen ook graag bij ons op kantoor. Willen jullie meer weten over onze werkwijze, bekijk dan ons filmpje Hoe Werkt Het.