Beste Mandy,

Dankzij jullie konden we ons Afrika avontuur met een veel geruster hart ingaan. Ook op de momenten tijdens de reis zelf hebben jullie ons heel fijn, vriendelijk en vlot geholpen. Het was erg behulpzaam om iemand op afstand te hebben met verstand van de cultuur en hoe dingen te regelen in Afrika, die voor je klaarstaat.

Want ja, in Afrika gaan dingen anders. En als je Afrika niet gewend bent, dan weet je soms niet goed hoe je problemen kunt oplossen. Zo ook met het autostoeltje, dat er toch niet bleek te zijn, maar die we dankzij jullie toch zo snel mogelijk in onze auto kregen.

We maakten ons soms wat druk om de veiligheid, maar jullie hebben ons keer op keer op een respectvolle manier laten weten welke plekken zeker veilig waren. Ook inzet voor vertrek, en tijdens de reis zelf, waarin er (toch best belangrijke) beslissingen genomen moesten worden, waren jullie bereikbaar om een inschatting te maken wat de beste manier van handelen was.

Al met al ben ik ontzettend blij dat we samen met jullie de reis hebben samengesteld, want er waren nogal wat vragen door ons reisgezelschap met twee senioren en een kleuter! Maar de reis is ons ver boven verwachting bevallen, waarmee voor mij een droom werkelijkheid is geworden.

Dus voor iedereen die niet precies weet wat hij aan het doen is als je naar Afrika gaat, Out in Africa weet dat zeker wel! Ik beveel ze van harte aan!

Dankjulliewel!