De familie Peterse is met het gezin op reis geweest naar Zambia, een prachtig avontuur! Hieronder een korte greep uit hun uitgebreide feedback, waarin ze de drie absolute hoogtepunten van de reis beschrijven:

“Goedemiddag Yosta,

Allereerst super bedankt voor de prachtige reis die je voor ons hebt samen gesteld, we hebben van elke dag genoten!!! Onze 3 highlights waren dan ook unaniem (komen ook alle 3 op plaats 1 ?)

  • De kanotrip met overnachting op het eilandje in de Zambezi!
  • De boomhut, we hebben hier best even over getwijfeld doen we het wel of doen we het niet, maar geen centje spijt. Echt heerlijk! Ook fijn om te merken dat de vriendelijkheid hier niet alleen in de boomhut is maar ook de dag er na in de safaritent. We hebben zoveel olifanten in onze voortuin gehad en wat voelden we ons hier verwend. De aapjes in de boom boven ons die voor we het in de gaten hadden een bakje ketchup van de tafel pikte. Even later hoorden we het in de douche vallen, alles zat onder. Frank ging een doekje halen en bij terugkomst was alles al schoon gelikt door het aapje, haha! 1 ochtend wilden we relaxed ontbijten, zoveel olifanten om ons heen en een heerlijk ontbijtmenu. We wisten niet precies hoeveel activiteiten er waren en dachten dat er op onze vertrekdag niets meer was. Hoe netjes is het dan om ons te melden dat de gamedrive van die ochtend ook gewoon in de middag kon! Dat scheelde ons ook nog de dagentree van het park vertelde ze er bij. Erg netjes.
  • De eerste dag in South Luangwa, we hebben toen zelf een ochtend en een middag gamedrive gedaan, en zo mega veel gezien. Heel veel geluk gehad dat er zoveel in beeld kwam die eerste dag. ( naast de dieren die we nog niet gezien hadden zoals de zebra’s, giraffen en buffels, zagen we 2x een groep leeuwen, 2x een luipaard, een nijlvaraan, een aantal hyena’s en zelfs een hyena met gieren bij elkaar). De andere dagen ook prachtig maar die eerste dag was echt absurd. Frank vindt South Luangwa zelfs het mooiste park in Afrika tot nu toe.

Het programma bood ons tijd om rustig aan te doen en ook even tijd te hebben om lekker een boek te lezen en een spelletje te doen. Vaak lukt het om voor de lunch weer op de nieuwe plek te zijn zodat we op ons gemakje wat konden eten. Prachtige plekjes waar we hebben overnacht.”

Ook maakten zij vele prachtige foto’s, hier een kleine selectie: