• Meerdere prijsklassen
    mogelijk
  • Honderden overnachtingsmogelijkheden
  • Kies je eigen route en highlights

Via Out in Africa boekt u verschillende individuele reizen naar Zuid-Afrika. Verblijft u graag zo lang mogelijk in het Krugerpark om de Big 5 te spotten? Ontdekt u tijdens uw reis de gevarieerde landschappen van de Tuinroute? Of kiest u voor de klassieke route langs alle bekende hoogtepunten? Wij bieden u graag een passend reisvoorstel aan nadat u uw wensen aan ons door heeft gegeven.

Een divers aanbod aan individuele reizen naar Zuid-Afrika

Hieronder vindt u verschillende reizen, met een reisduur van bijvoorbeeld 15, 20, 25 of 28 dagen. U kiest uit verschillende accommodaties, zoals een wijnboerderij, lodges of u reist met uw eigen 4×4 voertuig mét tent op het dak. Voor de avontuurlijke en minder-avontuurlijk reiziger bieden wij altijd een divers aanbod aan individuele reizen naar Zuid-Afrika.

Combineer meerdere landen met elkaar tijdens uw vakantie

Heeft u genoeg vakantiedagen om bijvoorbeeld 28 dagen of langer te reizen? In dat geval is het mogelijk om een of meerdere landen met elkaar te combineren. Breng tijdens uw individuele reis bijvoorbeeld een bezoek aan Zuid-Afrika, plus Namibië of Botswana. Combineert u graag safari met een strandvakantie? In dat geval is een bezoek aan Mauritius, Mozambique of de Seychellen een weloverwogen keuze.

Op maat gemaakte vakanties

Uiteraard wilt u uw vakantie zo goed mogelijk indelen. Daar helpen wij u graag bij. Voor vragen over een individuele reis naar Zuid-Afrika staan we u te woord op het reisbureau in Vlaardingen of via 010 474 6266. Diverse van onze medewerkers zijn in Afrika geboren, hebben er gewoond, gestudeerd of gewerkt, waardoor wij altijd een verrassend reisschema aanbieden.

Bekijk de reizen naar Zuid-Afrika

Of bekijk ook eens

reis zuid afrika | rondreis zambia | vakantie tanzania