See you in Zwolle op 29 september?

De Maatwerkspecialisten, ons netwerk van vergelijkbare Verre Reizen collega’s, organiseert dan (29 september) weer de jaarlijkse mini-vakantiebeurs. U kunt hier presentaties zien van:

1. Bon Travel – specialist voor het Caraïbisch gebied en Belize
2. Beluga Adventures – specialist voor Arctische en Antarctische gebieden
3. Dim Sum – specialist voor Azië
4. Tioga Tours – specialist voor Noord-Amerika
5. Walkabout – specialist voor Australië en Nieuw-Zeeland
6. Out in Africa – ons plan is om presentaties te geven over Zuid-Afrika, Namibie en Botswana

Verder kunt u bij elke stand echte experts ontmoeten om uw reisplannen te bespreken. We maken het verder gezellig in de echte Amerikaanse diner van gastheer Tioga Tours en er zijn foodtrucks. U kunt gratis parkeren en de toegang is ook gratis.

Heeft u interesse om te komen? Dan vindt u hier het overzicht van de lezingen en tevens de mogelijkheid om u aan te melden voor één of meerdere lezingen.

En er is meer! Als speciale gast zal Arjan Dwarshuis zijn verhaal komen vertellen. Arjan is een uber-vogelaar. Arjan heeft in 2016 een record gevestigd door in één jaar bijna 7000 vogelsoorten te vinden in 44 landen over bijna de hele wereld. Hij heeft hiermee publiciteit en fondsen gegenereerd voor Birdlife International en de vele bedreigde vogelsoorten in de wereld. Arjan verscheen in meerdere talk shows en zijn documentaire is uitgezonden door NPO’s Binnenste Buiten (“Arjan’s Big Year”). Verder heeft hij inmiddels een boek geschreven over zijn avonturen (“Een Bevlogen Jaar – Eén man, zijn wereldreis en het record van 6852 vogelsoorten).

Of in Den Haag op 26 en 27 oktober?

Wij doen ook mee aan het Verre reizen Event in Den Haag. Dit is in de Fokkerhallen aan de zuidkant van de stad.  Ook hier geven we de presentaties over Namibië en Botswana (de precieze tijden zijn nog niet bekend). Indien u de code OUT19 gebruikt is de toegang gratis!